Gratis Webhosting - probeer onze dienstverlening geheel zonder kosten, risico’s of verplichtingen.

Maak geheel vrijblijvend kennis met onze webhosting. Zonder contract, kosten of verplicht invoeren van betaal gegevens.


Dertig dagen gratis Hosting

Bent u opzoek naar een betere webhoster, bent u ontevreden over uw huidige dienstverlener of wilt u gewoon eens kennis maken met de dienstverlening van Puurhost? Speciaal voor u hebben we ons speciale 30 dagen gratis webhostingpakket. U zit nergens aan vast, geen setup kosten, geen contracten, geen verplichtingen en bovenal geen risico.
Na 30 dagen kiest u er voor om wel of niet uw hosting bij ons voort te zetten.

Hoe werkt het?

U kan elk pakket op onze site 30 dagen volledig gratis proberen. Er zijn geen beperkingen en u heeft gewoon recht op dezelfde dienstverlening die al onze klanten krijgen. Het bestellen verloopt net als normaal, alleen voert u bij 'coupon-code' de code 30dagengratis in. Hiermee zullen de kosten voor de eerste maand op €0,- gezet worden.

Stap 1: Kies uw pakket

Het is mogelijk om elk aangeboden pakket geheel vrijblijvend 30 dagen te proberen. Ongeacht de normale kosten hiervoor.

Stap 2: Kies uw domeinnaam

Als onze producten moeten gekoppeld zijn aan een domeinnaam. U kan er voor kiezen om tegen de normale kosten een domeinnaam bij ons af te nemen of om uw huidige domein hiervoor te gebruiken. Indien u een domein bij ons afneemt bent en blijft u hier eigenaar van. Ook als u besluit geen hosting bij ons af te nemen.

Stap 3: Zorg dat de facturatie op maandelijks staat

De 30 dagen gratis coupon geld voor 1 maand. Mocht u tijdens deze stap er voor kiezen om de facturatie periode te verlengen, dan zal u 1 maand korting krijgen op uw bestelling. Vanzelfsprekend is het ook na betaling mogelijk om binnen 14 dagen uw bestelling te annuleren. U kunt ook altijd op een later moment er voor kiezen om uw factoratie periode aan te passen.

Stap 4: Vul de coupon code in

Vragen?

Heeft u nog vragen na het lezen van deze uitleg, of twijfelt u of Puurhost aansluit bij uw wensen?

Supersnel

Snelheid

Supersnelle SSD's, voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze Website Optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw pakket te halen. Ook kunt u terecht bij ons voor advies!
Backups

Veiligheid

Elke dag maken wij een backup. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij enkel veilige wachtwoorden. Vragen over de veiligheid van uw website zijn altijd welkom.
Eigen omgeving

Flexibiliteit

Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, cPanel en de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen PHP-versie. Zo kunt u zelf de nieuwste PHP-versie gebruiken wanneer u er klaar voor bent.
Ondersteuning

24/7 ondersteuning

Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Wij snappen dat u geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Wij hebben deze dus ook niet. Mocht u in de avonduren een storing ondervinden, dan kunt u gewoon een ticket inschieten. Deze zal één van onze medewerkers oppakken. Ook kunt u met ons bellen buiten kantoortijden!