Comodo certificaten

Gratis SSL voor al onze hosting klanten!


Samenwerken voor een veiliger internet!


Steeds meer websites bevatten contactformulieren, wachtwoorden of vragen ons om betaalgegevens te versturen. Zonder het gebruik van een SSL-certificaat zijn deze gegevens kwetsbaar en mogelijk leesbaar voor onbevoegde. Het is voor ons als hosting provider belangrijk dat de websites van onze klanten veilig zijn. Daarom bieden wij al onze hosting klanten de mogelijkheid tot een gratis SSL-certificaat! Puurhost maakt gebruik van Comodo certificaten om uw websites te beveiligen. Het is ook mogelijk om eigen certificaten te installeren via ons paneel.

De voordelen van een SSL-certificaat

Veilige dataoverdracht – Door het beveiligen van de verbinding van uw bezoekers met uw websites vermindert u de kans op onderschepping en misbruik van deze data en geeft u aan uw bezoekers aan veiligheid belangrijk te vinden.

Betere google positie

Uit onderzoek is gebleken dat door het gebruik van een SSL-certificaat uw website tot wel 5% kan stijgen in de resultaten. In vergelijking met andere SEO optimalisaties, is dit een van de snelste en makkelijkste verbeteringen die u aan uw website kan doorvoeren.

SSL zakelijk: speciaal voor uw bedrijf

Onze gratis SSL-oplossing is uitsluitend bedoeld voor particulieren. Als bedrijf zijnde is het nemen van een uitgebreider SSL-certificaat met bedrijfsverificatie een zeer aan te raden optie – en zelfs verplicht indien u betaaloplossingen aanbiedt. Laat uw bezoekers zien dat hun gegevens in veilige handen zijn, en dat uw website werkelijk bij uw bedrijf hoort. Een certificaat zorgt voor veiligheid en vertrouwen bij uw bezoekers – en zorgt voor meer interactie en omzet voor uw website! Het voordeel van een zakelijk SSL-certificaat is dat wij pro-actief monitoring uitvoeren op het SSL-certificaat en dat bij problemen dit zal worden opgepakt, zonder dat u een ticket hoeft in te schieten.

Wij bieden twee soorten zakelijke SSL-certificaten aan:

 • SSL standaard web
 • SSL met bedrijfsverificatie (hierbij staat uw bedrijfsnaam in de adresbalk)

 • Deze certificaten kunnen worden aangevraagd door het aanmaken van een ticket in ons klantensysteem. Onze medewerkers zullen het SSL-certificaat zo snel mogelijk voor u installeren. Gaat het om een SSL met bedrijfsverificatie: dan hebben wij wat meer gegevens van u nodig om de SSL aan te kunnen vragen. Hierbij zal u gebeld worden om te verifiëren dat u het echt bent. Dit biedt een zekerheid over de SSL maar zorgt er wel voor dat het iets langer kan duren voordat het is geïnstalleerd. Houd hier dus rekening mee bij het aanvragen.

  Bent u veilig? Test uw huidige website via SSLLabs.

  Supersnel

  Snelheid

  Supersnelle SSD's, voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze Website Optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw pakket te halen. Ook kunt u terecht bij ons voor advies!
  Backups

  Veiligheid

  Elke dag maken wij een backup. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij enkel veilige wachtwoorden. Vragen over de veiligheid van uw website zijn altijd welkom.
  Eigen omgeving

  Flexibiliteit

  Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, cPanel en de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen PHP-versie. Zo kunt u zelf de nieuwste PHP-versie gebruiken wanneer u er klaar voor bent.
  Ondersteuning

  24/7 ondersteuning

  Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Wij snappen dat u geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Wij hebben deze dus ook niet. Mocht u in de avonduren een storing ondervinden, dan kunt u gewoon een ticket inschieten. Deze zal één van onze medewerkers oppakken. Ook kunt u met ons bellen buiten kantoortijden!