Puurhost Webhosting - Het laatste nieuws

Bij Puurhost doen we meer dan alleen zorgen voor snelle en stabiele hosting. Wij geven u dan ook graag meer informatie, niet enkel met betrekking tot onze dienstverlening. Onze medewerkers publiceren ook verschillende interessante artikelen, geven advies voor het opbouwen van uw website en waarschuwen voor veiligheidsproblemen in de meest gebruikte software. Daarnaast gebruiken we deze pagina ook om u op de hoogte te houden van de laatste updates en modificaties die we hebben doorgevoerd.


Interne domeinverhuizingen

Sinds gisteren is ons team bezig om domeinregistraties over te hevelen naar een andere registrar. Dit heeft voor u of uw domein geen enkele gevolgen, anders dan het wijzigen van registrar. Mocht u hiervan een mailtje hebben ontvangen, dan kunt u het volgende doen. Er wordt vaak gevraagd om op een link te klikken om de verhuizing te bevestigen. Dit zal er voor zorgen dat de verhuizing sneller is afgerond. De nieuwe registrar is Bizway / Cillix New Media / Net-ICT Hosting. Klikt u niet op de link, dan zal het domein in sommige gevallen uiteindelijk vanzelf over gaan. 
Let op: soms staat er een link in de mail waar u op kunt klikken om de verhuizing te annuleren. Gebruik deze link niet, wij zullen de verhuizing dan opnieuw in gang zetten.

Twijfelt u of het mailtje wel valide is, of weet u niet zeker wat u moet doen? Neem gerust contact met ons op door het mailtje naar ons door te sturen, wij zullen het verder afhandelen. Heeft u geen mail ontvangen? Geen paniek, als u iets moet doen nemen wij vanzelf contact op.

Geplaatst op 01-02-2017

De GDPR komt er aan!

Geplaatst op 03-07-2017

De GDPR komt er aan. Dit staat voor General Data Protection Regulation. 
Dit is een privacyverordening van de AVG en gaat over bescherming van natuurlijke personen in verband met de...

Bericht over ticket sluiting

Geplaatst op 13-03-2017

Vanmorgen rond tien uur is er een cronjob herstart bij het werken aan onze omgeving. Helaas is gebleken dat enkele klanten automatisch een ticket reactie hebben ontvangen. 
Is uw ticket...

Let op: Nieuwe SCAM-mail in omloop

Geplaatst op 22-11-2016

Helaas is er weer een nieuwe manier verzonnen om onoplettende interneters hun geld afhandig te maken. In dit geval gaat het om een mail vanuit het zogenaamde DomainCop.net specifiek gericht op...

Nieuwe gTLD: .SHOP

Geplaatst op 29-09-2016

Vanaf vandaag is het bij ons mogelijk om de nieuwste .SHOP extensie te registreren. Om u hier voordelig kennis mee te laten maken bieden we deze tot het einde van het jaar aan voor slecht €21,-...

Puurhost steunt Stichting Kalyani

Geplaatst op 08-09-2016

Afgelopen week zijn wij benaderd door Stichting Kalyani of wij iets voor hun qua hosting konden betekenen. We vinden het belangrijk om maatschappelijk bezig te zijn (vandaar ook dat we al onze...

Altijd een SSL-certificaat!

Geplaatst op 30-08-2016

In een poging het leven zo makkelijk mogelijk te maken bieden we vanaf gisteren voor al onze klanten op al hun domeinen een gratis SSL-certificaat aan. Deze worden elke nacht volledig automatisch...

Patch uitgebracht voor httppoxy-lek

Geplaatst op 19-07-2016

Vandaag veel in het nieuws gekomen, onderzoeker Dominic Scheirlinck heeft een probleem ontdekt in de installatie van onder andere PHP en Python, maar ook van Ruby en curl. Door deze kwetsbaarheid...

Waarschuwing, spookfacturen Domeinregistratie Nederland in omloop

Geplaatst op 13-06-2016

Het volgende bericht is een waarschuwing vanuit de officiele beheerder van de domeinregistraties in Nederland, SIDN. 


Maak gebruik van de Puurhost verhuisservice!

Overstappen hoeft helemaal niet spannend of ingewikkeld te zijn. Met de Puurhost verhuisservice weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij nemen u al het werk uit handen. Met de verhuisservice van Puurhost loopt u geen risico bij de verhuizing van uw domeinnamen en websites!

Meer informatie 

Supersnel

Snelheid

Supersnelle SSD's, voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze Website Optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw pakket te halen. Ook kunt u terecht bij ons voor advies!
Backups

Veiligheid

Elke dag maken wij een backup. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij enkel veilige wachtwoorden. Vragen over de veiligheid van uw website zijn altijd welkom.
Eigen omgeving

Flexibiliteit

Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, cPanel en de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen PHP-versie. Zo kunt u zelf de nieuwste PHP-versie gebruiken wanneer u er klaar voor bent.
Ondersteuning

24/7 ondersteuning

Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Wij snappen dat u geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Wij hebben deze dus ook niet. Mocht u in de avonduren een storing ondervinden, dan kunt u gewoon een ticket inschieten. Deze zal één van onze medewerkers oppakken. Ook kunt u met ons bellen buiten kantoortijden!