Puurhost Referenties

Weten waarom klanten voor ons hebben gekozen? Een inschatting maken hoeveel beter uw website kan presteren op het Puurhost netwerk? Wij laten graag onze klanten aan het woord!

Klusbedrijf Martin Heller screenshot

Klusbedrijf-mh.nl

Heb net 1 domein verhuisd van mijndomein.nl naar puurhost. Op aanraden van een vriend. Dit vanwege de snelheid ivm met de nieuwe site en seo. Ik heb een mailadres aangemaakt dat ik al werkend had bij mijndomein en ik wilde deze uiteraard zo snel als mogelijk weer in de lucht hebben. Wat ik ook probeerde, de uitgaande server kreeg ik niet werkend. Ik heb zelf al aangegeven dat ik er spijt van had dat is was overgestapt. Ondanks mijn geuitte ongenoegen zijn de mannen van puurhost doorgegaan met het aandragen van oplossingen. Niets leek te helpen tot ik aangaf dat mijn ziggo mail en die van mijndomein het wel deden. Ziggo bleek het toverwoord. De smtp van ppurhost werd geblocked door ziggo en door de smtp van ziggo te gaan gebruiken was mijn probleem verholpen. Petje af voor de helpdesk.

CheapFixit screenshot

Cheapfixit.nl

Of het de beste hosting ooit is weet ik niet, maar we zijn in ieder geval enorm tevreden met de service, dienstverlening en snelheid die Puurhost ons bied! En dat voor die paar euro per jaar - ik zeg prima deal!

Stida Webshop Nederland screenshot

Stridanederland.nl

Proactief benaderd door Puurhost of we hulp nodig haden met de optimalisatie van onze webshop!
De service is echt super en hoewel de hosting wat duurder is dan gemiddeld, is het ons elke cent waard geweest.

Exclusievehoesjes screenshot

Cs-media.nl

Wij hebben in Puurhost een partner gevonden voor het onderbrengen van enkele van onze projecten.
Tot op heden geen gebruik hoeven maken van een van de diensten die ze aanbieden, en gezien onze kennis ook niet waarschijnlijk dat we dit ooit nodig gaan hebben. Wel enorm tevreden met de server die we afnemen, de snelheid hiervan en de passie waarmee de meedewerkers van Puurhost hun werk doen.

Exclusievehoesjes screenshot

Exclusievehoesjes.eu

Puurhost heeft voor minder kosten een betere hosting weten neer te zetten voor onze website!
Perfect geholpen met de verhuizing, zonder enige downtime en tot op heden enorm tevreden met de service en dienstverlening!

Compleetweb

Compleetweb.nl

Puurhost komt afspraken netjes na, werkt transparant en met de verhuizing van diverse websites zijn wij perfect geholpen.
Ze kunnen een snelle server bieden en eventueel kunnen ze u helpen uw website nog meer te optimaliseren. Dit omdat de snelheid van een website natuurlijk niet alleen aan de server ligt.
Voor ons de beste hosting waar we ooit mee hebben gewerkt!

Versmarkt Vreeburg

Versmarktvreeburg.nl

Zeer goed geholpen met het overzetten van onze website, en ook nog heel kundig na de gratis check fouten uit onze website gehaald en verbeteringen aangebracht. Snel een reactie als je een vraag stelt

Werk in de mode

Werkindemode.nl

Dit is de coolblue van de hosters, doet werkelijk alles om ervoor te zorgen dat je als klant tevreden bent. Heeft mij volledig kosteloos geadviseerd over mijn website, SEO en alles wat erbij komt kijken. Daarnaast volledig gratis mijn website verhuisd en achteraf een kwaliteitscontrole gedaan.
Ben enorm tevreden, jammer dat je geen 11 kunt geven op deze websitet

Box of Jewels

BoxofJewels.nl

Zeer prettige partij om mee samen te werken! Fantastische klantenservice ! Echt een aanrader

Allthewaycreative

Allthewaycreative.nl

Helaas wat problemen gehad bij de verhuizing, voornamelijk door te goede beveiliging bij Puurhost en te vaak een fout wachtwoord vanuit ons. Wel altijd snel en vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. We hadden jullie eerder moeten vinden!

SHC

Sustainablehealthcarechallenge.nl

Ik zit pas sinds kort bij Puurhost, bij een andere host weggegaan vanwege verscheidene redenen. Puurhost was maar enkele euro's duurder in de maand, maar kan nu al zeggen dat ik geen spijt heb. Ik probeerde op een zondagochtend te betalen, wat niet lukte door een fout van Puurhost. Ik baalde natuurlijk, zeker omdat ik het alweer zag gebeuren dat ik de rest van de dag niet verder kon. Ik opende een support ticket en binnen 2 minuten had ik antwoord (om 11.00 's ochtends op zondag). Vijf minuten daarna was mijn probleem opgelost en kreeg ik zelfs compensatie. Een foutje kan natuurlijk altijd gebeuren, maar Puurhost snapt als geen ander hoe je daar mee om moet gaan. 24/7 support is hier ook echt 24/7 support! Als je dan ook de prijs in ogenschouw meeneemt, kan ik me geen betere provider bedenken. 10/10!

Bartst

Bartst.nl

Ik ben verhuisd van hosting. Mijn website was snel over. Toen ik iets extra' s wilde weten, kreeg ik snel en vriendelijk antwoord op m'n vragen. Like!

Maak gebruik van de Puurhost verhuisservice!

Overstappen hoeft helemaal niet spannend of ingewikkeld te zijn. Met de Puurhost verhuisservice weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij nemen u al het werk uit handen. Met de verhuisservice van Puurhost loopt u geen risico bij de verhuizing van uw domeinnamen en websites!

Meer informatie