Service Level Agreement

Speciaal voor WordPress websites een volledige ondersteuning!


Service Level Agreement voor WordPress websites


Een website is vaak de vitale omgeving voor u als persoon of uw bedrijf. Dit betekent dat de website 24/7 online moet staan. Dit betekent dat de website vrij gehouden moet worden van enige calamiteit zoals een virus of onjuiste informatie. Dit kan worden bereikt door de website compleet up-to-date te houden qua content en het CMS.

De voordelen van een SLA

 • De website zal tijdig worden voorzien van alle updates, hierdoor is de website zo goed mogelijk beveiligd;
 • U heeft 30 minuten te besteden bij Puurhost voor het aanbrengen van wijzigingen in de WordPress;
 • Puurhost zal uw website actief monitoren om downtime te voorkomen. U hoeft dus niet eerst te bellen als er een storing is: wij laten u het weten wanneer het is opgelost.
 • Hoe werkt het aanvragen van de SLA van Puurhost?

  Voor het aanvragen van een SLA abonnement voor uw WordPress installatie kunt u een ticket inschieten via ons systeem of een terugbelverzoek aanmaken. De kosten hiervoor zijn op aanvraag en kunnen variëren doordat de ene website een stuk ingewikkelder kan zijn dan de andere website.

  Vraag nu een SLA abonnement aan voor uw WordPress website!

  Wij monitoren actief, voeren aanpassingen door, beveiligen en updaten uw WordPress.
  Supersnel

  Snelheid

  Supersnelle SSD's, voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze Website Optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw pakket te halen. Ook kunt u terecht bij ons voor advies!
  Backups

  Veiligheid

  Elke dag maken wij een backup. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij enkel veilige wachtwoorden. Vragen over de veiligheid van uw website zijn altijd welkom.
  Eigen omgeving

  Flexibiliteit

  Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, cPanel en de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen PHP-versie. Zo kunt u zelf de nieuwste PHP-versie gebruiken wanneer u er klaar voor bent.
  Ondersteuning

  24/7 ondersteuning

  Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Wij snappen dat u geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Wij hebben deze dus ook niet. Mocht u in de avonduren een storing ondervinden, dan kunt u gewoon een ticket inschieten. Deze zal één van onze medewerkers oppakken. Ook kunt u met ons bellen buiten kantoortijden!