Puurhost Verhuisservice

Overstappen van uw huidige hosting naar Puurhost kan zeer gemakkelijk. Het kost u zelfs vrijwel geen tijd en moeite!? Laat ons uw volledige website en domeinverhuizingen regelen! Zo voorkomt u problemen en vervelende downtime.


De Puurhost Verhuisservice

Hoe werkt de Puurhost Verhuisservice?

Ons streven is om het voor u zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken om over te stappen. Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld neemt een medewerker contact met u op. Dit is uw aanspreekpunt en zal u de hele verhuizing op de hoogte houden. Wij maken een backup van uw huidige website en zetten deze over naar uw pakket bij Puurhost. Daarbij horen alle data, database(s), e-mailaccounts en eventueel domeinnamen. Tijdens het overzetten kunt u de site al beoordelen en zodra u tevreden bent worden de nameservers of DNS records aangepast. Op deze manier is de kans op downtime heel klein. Na het verhuizen passen wij gratis en indien gewenst de website optimalisatie dienst toe! U kunt de snelheid van uw huidige website hier controleren.

De voordelen van de Puurhost verhuisservice

U krijgt een eigen aanspreekpunt. Iemand die samen met u een inventaris maakt van uw huidige website, e-mailaccounts en al uw domeinnamen.

Onze hosting experts kopieeren, testen en installeren uw huidige website op onze servers. E-mail accounts krijgen nieuwe wachtwoorden.

Wij stellen gelijk uw pakket in voor uw website en naar uw wensen. Daarbij kunnen we ook uw database en website optimaliseren en indien gewenst ook onze gratis CDN Cloudflare installeren.

U krijgt de mogelijkheid om zelf de site te testen voordat we de bezoekers gaan omzetten (DNS-update) naar onze servers.

Na uw goedkeuring verhuizen wij ook uw domein naar ons of updaten de nameservers en kunnen de bezoekers gebruik gaan maken van uw nieuwe webhosting. Dit alles zonder downtime voor uw bezoekers, en vrijwel zonder tijd of moeite voor u.

Wij leveren standaard nog een week nazorg op onze verhuizing om u te helpen met eventuele problemen die niet gelijk zijn opgevallen.

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor onze verhuisservice zijn er een paar regels waaraan voldaan moeten worden. Dit om misbruik te voorkomen en een gestroomlijnde verhuizing te kunnen verzorgen.
  • Alle hostingpaketten van Puurhost komen in aanmerking voor de verhuisservice.
  • Uw website moet bestaan uit: WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Opencart of statische website.
  • U moet ons voorzien van alle informatie die wij nodig hebben om de verhuizing succesvol uit te kunnen voeren. Bijvoorbeeld de FTP-gegevens, toegang tot de database(s) en indien nodig van uw controle paneel. Verhuistokens van uw domein zijn nodig als u uw domein naar puurhost wilt verhuizen. Eventueel kunen wij ook alle e-mails in de mailboxen overzetten, daarvoor hebben wij wel voor elk e-mailadres de logingegevens nodig.
  • Graag van te voren melden of uw website malware bevat.
  • Een medewerker van Puurhost bepaalt of uw website verhuisd kan worden. Als de site niet verhuisbaar blijkt, hoeft u niets te betalen.
  • U moet of een vaste klant zijn (tenminste 6 maanden klant bij ons), of voor tenminste 6 maanden hosting hebben afgenomen om in aamerking te komen voor een eenmalige gratis verhuizing van 1 ondersteunde website.
  • De verhuisservice kost €59,95 voor 1 website, meerdere of complexere niet ondersteunde websites zijn mogelijk tegen een meerprijs. Neem gerust contact met ons op op voor een offerte. Wij brengen nooit meer in rekening zonder dit van te voren met u te overleggen.

Website Optimalisatie

Bij al onze pakketten krijgt u één keer gratis onze Website Optimalisatie dienst! Dit betekent dat wij uw container en website volledig optimaliseren naar uw wensen. Inclusief onze veiligheidscheck.

Meer informatie