Website optimalisatie

Voor wanneer u wilt dat onze server en uw website perfect samenwerken.

Onze experts hebben een passie voor snelheid en veiligheid


Website optimalisatie

Met deze dienst zorgen wij ervoor dat uw website zo goed mogelijk draait en eventuele malware wordt opgeruimd.

Onze expert zullen het volgende voor u doen:

De instellingen (PHP, database, compressie, spamfilter, virusscanner & bestandsrechten) van uw pakket optimaal instellen.

Uw website en addons updaten naar de laatste versie.

Uw website toevoegen aan Softaculous voor automatische updates en backups.

Uw website controleren en vrijmaken van malware en virussen.

Beveiligingsproblemen dichten of u adviseren over eventuele risico's.

Optioneel:

Instellen van CloudFlare CDN.

Installeren van SSL Certificaten.

Als wij ergens tegenaanlopen waarvan wij denken dat dit aandacht nodig heeft maar niet onder de standaardoptimalisatie valt zullen wij dit aan u voorleggen en in veel gevallen gratis meenemen in de optimalisatie.

Hoe werkt het aanvragen?

  1. U dient uw aanvraag in. Hierbij vult u wat eenvoudige vragen in en kan u voorkeuren aangeven.
  2. Wij nemen contact met u op, hebben mogelijk nog wat vragen en geven aanbevelingen aan. Na uw toestemming gaan wij voor u aan de slag!
  3. Nadat alles is voltooid komen we bij u terug, bekijken de resultaten en indien nodig voeren we nog wat laatste 'fine-tuning' uit.

De kosten voor de optimalisatie zijn €49,00.

Voorwaarden

De optimalisatie geld voor één website. Mocht u meerdere websites hebben draaien op 1 pakket zullen we in overleg de optimalisatie zo goed mogelijk maken voor één website specifiek dan wel voor alle websites.

Voor het uitvoeren van de optimalisatie heeft onze technische dienst toegang nodig tot uw systeem. Door het accepteren van deze service gaat u akkoord met deze toegang. U geeft geen toegang tot het inkijken van uw persoonlijke bestanden, emails of uw database gegevens en dit zal dan ook niet gebeuren.

Bij de optimalisatie hoort geen ontwikkeling van code of dergelijke.

Supersnel

Snelheid

Supersnelle SSD's, voldoende RAM, CDN-integratie, LiteMage caching en gegarandeerde resources voor een optimale benadering van uw website. Dankzij onze Website Optimalisatie bent u ervan verzekerd het maximale uit uw pakket te halen. Ook kunt u terecht bij ons voor advies!
Backups

Veiligheid

Elke dag maken wij een backup. Onze servers zijn beschermd tegen aanvallen. Daarbij zijn al uw gegevens bij ons veilig opgeslagen, scannen wij onze servers pro-actief en accepteren wij enkel veilige wachtwoorden. Vragen over de veiligheid van uw website zijn altijd welkom.
Eigen omgeving

Flexibiliteit

Met ons supermoderne en geïsoleerde platform heeft u geen last van andere gebruikers dankzij geavanceerde CloudLinux technologie. Alle pakketten komen met SSH toegang, cPanel en de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen PHP-versie. Zo kunt u zelf de nieuwste PHP-versie gebruiken wanneer u er klaar voor bent.
Ondersteuning

24/7 ondersteuning

Onze helpdesk gaat net dat stapje verder. Wij snappen dat u geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Wij hebben deze dus ook niet. Mocht u in de avonduren een storing ondervinden, dan kunt u gewoon een ticket inschieten. Deze zal één van onze medewerkers oppakken. Ook kunt u met ons bellen buiten kantoortijden!